23 февруари 2009

Логото на Карнавал 2009 – усмихната котка в криза

Котката от логото на Карнавал 2009, който тази година носи мотото „Няма криза?” е обзаведена почти изцяло с атрибутите на известния образ на несретника на Чарли Чаплин.
23 февруари 2009

Община Габрово и Дарик радио Габрово стартират съвместна инициатива „Аз обичам Габрово”

Всички ние, които живеем в този град искаме да го виждаме по-чист, по-красив, по-благоустроен, с повече зелени площи, градинки и детски площадки, където да играят нашите деца.
19 февруари 2009

Отново прояви на вандализъм в Габрово

На 19 февруари 2009 година Габрово отново осъмна с поредните прояви на вандализъм, извършени от неизвестни до момента лица. Последната трета пейка от околоречната градинка до бившата сладкарница Малина и кафе „Зодиак” в момента се намира в реката. Предишните две бяха изскубнати и захвърлени отново там още през миналата година. На това място вече няма нито една пейка, на която може да се седне.
28 януари 2009

Реконструкцията на кръстовището на бул. "Могильов" и ул. "Стефан Караджа" се очаква да приключи през юни

Реконструкцията на кръстовището на бул. „Могильов” и ул. „Стефан Караджа” ще приключи по-рано от предвидения срок по договора за изпълнение. Очаква се всички ремонти дейности окончателно да бъдат финализирани през месец юни. Част от извършените до сега мащабни ремонти дейности обхващаха работата по подземната комуникация извън обсега на самото кръстовище.
11 март 2008

Осинови детска площадка

Можеш да го направиш по няколко причини