Изключително редки породи ще бъдат показани за първи път в Габрово в рамките на 13-тия Национален карнавал-ревю на живи котки. 60 мустакати любимци вече са записаните за участие в шоуто на 17 май.

Националните карнавал-ревю и конкурс за красота на живи котки започват в 11.30 часа в Спортна зала „Ороловец“. Участниците в надпреварата ще се борят за отличията „Най-добре гледана котка“ и „Най-добър костюм или маска на стопаните и на котките“.

Националната федерация по фелинология - София съвместно с Клуб по Фелинология „Бастет“ -Габрово за първи път ще покажат изключително редките породи Сингапура и Норвежка горска. Отново ще можете да се насладите на красотата на Бенгалските котки, безопашатите Манкс, Турска ангора, Персийски, Екзотични и други редки чистокръвни животни.

Организатори на събитието са Общински Спортни имоти, Клуб по Фелинология „Бастет”, Националната федерация по фелинология и Община Габрово.

Забавна програма, фокуси с котки, атрактивни карнавални костюми са само част от изненадите в шоуто, което ще бъде управлявано от царица – Розмари Казасова и охранявано от „страшен“ пекинез.

За участие в карнавала на котки в Габрово няма никакво значение дали котките са от най-чиста порода и благородно потекло или пък са прибрани от улицата като малки и беззащитни котенца.

В Габрово оценяваме костюмите и аксесоарите, красотата, доброто отглеждане, защото знаем, че ... всяка котка е най-любимата за своя стопанин! Информация и условия за участие на тел. 066 80 33 30 и 0878 86 77 45 - Розмари Казасова или на адрес - http://www.bastet-bg.org/index.php?page=register.

Ние Габровци сме пестеливи, но не сме свидливи – ще получите огромна порция безплатен смях!

За участници и посетители - вход свободен!

Габровският клуб „Underground Riders“ с най-много победители в Gabrovo Challenge 2014 Започват концертите на открито