Ако сте роден за сцена, ако сте душата на компанията, ако искате да се озовете в епицентъра на карнавалната фиеста и да демонстрирате импровизаторските си умения и комедийния си  талант, то тогава вие сте нашия човек.

За тази цел каним всички самодейни актьори и талантливли карнавални ентусиасти да се включат в конкурса за избор на ко-водещи на Карнавалното шествие.

Изискванията за участие в конкурса са прости – подгответе кратък скеч на тема „Шоуто трябва да продължи“. Темата е всеобхватна, а условията са само две – скечът да е авторски и да го представите сам или в партньорство с ваш съмишленик. Ще имате възможност да покажете уменията си в 112 ден на годината – 22 април пред безпристрастното ни жури, състоящо се от най-изявените  карнавалисти на града и разбира се, кмета на Община Габрово – г-жа Таня Христова. Най-добрите ще получат възможността да участват, като коментатори в Карнавалното шествие от специални  коментаторски  пунктове. Записвания за участие в конкурса ще се приемат на електронен адрес:  carnival@gabrovo.bg до 15 април. В подаваната информация посочете име и контакт за обратна връзка.

Самородни таланти на  Габрово, очакваме ви! Наградите си заслужават!

Карнавалът свърши! Да живее Карнавалът! Генералните репетиции вече започват