О Б Я В А

На основание чл. 6, ал. 9  от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда

 

Уведомяваме

всички физически и юридически лица, че имаме намерение да реализираме инвестиционен проект за обект:

Проектиране на канализация западна зона гр. Габрово - клон Русевци

 

Инвестиционното намерение включва реализация на линейна част-канализация и  ЛПСОВ със следното местоположение:

  1. Улични канализационни клонове  в кв. Русевци и западна индустриална зона, Община Габрово, отвеждащ колектор до ЛПСОВ. Обща дължина 5090м.
  2. ЛПСОВ в землище на гр. Габрово, местност Войновска спирка – имот с КИ 14218.29.9, урбанизирана територия, частна общинска собственост.

За целта е представена информация в РИОСВ гр. Велико Търново за вземане на решение за необходимостта от ОВОС.

Всички, които желаят да изразят мнение и становище, могат да го направят писмено на адрес: гр. В.Търново, ул. „Н.Габровски” № 68, РИОСВ и гр. Габрово, пл. Възраждане № 3 в периода 04.11.2022 г. - 18.11.2022 г.

„Изграждане на физкултурен салон към ОУ "Неофит Рилски" гр. Габрово, в УПИ III, кв.188А по плана на гр. Габрово – 45 част“ „Проектиране и изграждане на сграда за производство на осколочно-фугасни боеприпаси; изграждане на сграда за битови нужди на работещите в производствената сграда; реконструкция и промяна на предназначението на съществуващата сграда в сграда за съхранение, темпериране и подготовка на взривни вещества и механични детайли и реконструкция и промяна на предназначението на съществуваща сграда в цех за производство на барутни заряди“