Два дни остават до края на конкурса за най-креативните селфи сюжети на тема „Върви с мен!“.

Желаещите да участват трябва да изпратят една своя снимка, която представя използването на алтернативни видове мобилност за придвижване в градска среда.

Селфитата могат да отразяват по атрактивен начин дейности като ходене пеша, колоездене, придвижване с градски транспорт, с ролери, тротинетки и други видове активни режими.

Срокът за изпращане на снимки е до 12:00 часа на 22 септември 2019 г. на електронен адрес v.koleva@gabrovo.bg. Фотосите трябва да бъдат придружени с име и телефон на участника.

Всички получени снимки ще бъдат публикувани в специално създаденото събитие на фейсбук страницата на Община Габрово. В периода от 12:00 часа на 23 септември 2019 г. до 23:59 часа на 25 септември 2019 г. потребителите ще могат сами да изберат финалистите, а именно – фотографиите с най-голям брой харесвания. Броят се за валидни единствено лайковете на страницата на Община Габрово.

Авторите на трите селфита с най-много гласове ще получат награди: първа – тротинетка, втора – посещение за четирима в ЕМО „Етър“, трета – преносима външна батерия за зареждане на мобилен телефон.

Инициативата е посветена на Европейската седмица на мобилността, която се провежда в периода 16 – 22 септември. Водещата тема за 2019-а е „Безопасно ходене и колоездене“, а подканващата фраза – „Върви с нас!“. 

Пълния регламент на конкурса можете да видите ТУК.

Празничен концерт на Оркестър „Габрово“
20 Септември 2019
Деца и родители се забавляваха в „Мама е добър „шофьор“
21 Септември 2019