Крачка по крачка към голямата ЕКОцел или как да спечелим от придвижването пеша. Отговорът се крие в една интригуваща и много динамична надпревара, която е част от инициативата Европейската седмица на мобилността в Габрово.

Пешеходното предизвикателство „Крачка по крачка“ е начин да покажем, че е напълно възможно по-често да се придвижваме пеша и много по-малко да ползваме моторизиран транспорт.

В рамките на няколко дни, от 16 до 19 септември 2019 г., всеки габровец може да се включи в „Крачка по крачка“, да предизвика себе си в надпреварата за изминати крачки и да спечели награда.

Надпреварата „Крачка по крачка“ ще продължи от 00:00 часа на 16 септември 2019 г. до 23:59 часа на 19 септември 2019 г.

За да се включите, трябва да имате много желание, подходящо устройство за отмерване на крачки – крачкомер, смартфон с мобилно приложение за отчитане на изминати крачки или друг вид подходящо устройство и разбира се, удобни обувки за продължително ходене.

 Важно е да изпратите на e-mail: v.koleva@gabrovo.bg следната информация:

  • Име и телефон за връзка
  • Удостоверяване на изминатите крачки чрез снимки:

Снимка 1 – показваща деня, в който стартирате отчитането на крачки. На снимката трябва да се вижда екранът на устройството, занулен брояч за отчитането на крачки и датата. Снимка 1 не може да бъде направена по-рано от 00:00 часа на 16.09.2019 г.

Снимка 2 – показваща финалния ден, в който приключвате отчитането на измерването. На снимката трябва да се вижда екранът на устройството, отчетената стойност на брояча на крачки и датата. Снимка 2 не може да бъде направена по-късно от 23:59 часа на 19.09.2019 г.

Двете снимки трябва да бъдат изпратени в един e-mail, не по-късно от 8:00 часа на 20.09.2019 г.

В „Крачка по крачка“ ще бъдат отличени тримата участници, изминали най-много крачки, а наградите са атрактивни, спортни и динамични – ваучер за пазаруване в спортен магазин, семейно посещение в МАИР „Боженци“ и комплект за спорт на открито.

Може да се включите и днес!

Пълния регламент на предизвикателството „Крачка по крачка“ може да видите ТУК.

Ако имате нужда от допълнителна информация, може да се обадите на тел.: 066 818 311 (всеки работен ден до 17:00 часа).

Майки с колички се състезават в градинката с мечето
19 Септември 2019
Фестивал на виното в МАИР „Боженци“
19 Септември 2019