Организацията „Заедно в час“ ще презентира своята програма за професионално и лидерско развитие в Габрово на 26 февруари от 18 ч. в музей „Дом на хумора и сатирата“. Събитието е със свободен вход и предварителна регистрация.

Програмата включва:
18:00 Регистрация
18:30 Презентация на “Заедно в час” и програмата за професионално и лидерско развитие
19:00 Споделяне на опит от настоящи участници и възпитаници на програмата
19:30 Въпроси и отговори

„Ще се радваме да се видим в Габрово, да ви разкажем за това как нашата общност работи за положителна промяна на образователната система и как вие можете да намерите ключа към вълнуваща и смислена кариера.“, споделят организаторите.

 

До 15 април "Заедно в час" набира кандидати за деветия випуск участници в програмата си за професионално и лидерско развитие, които ще преминат интензивно обучение, а от 15 септември ще започнат да преподават на ученици в 11 региона на България.
 

От 2010 г. “Заедно в час” е организация, която работи за осигуряването на равен достъп до качествено образование на всяко дете в България. Нейната мисията е да открива, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които допринасят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България. В рамките на програма за професионално и лидерско развитие те се обучават да работят като учители, придобиват педагогическа квалификация (ако нямат такава) и имат достъп до разнообразни надграждащи обучения.

"Заедно в час" е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация "Америка за България" и е част от международната мрежа Teach For All, чийто подход успешно се прилага в близо 50 други държави на шест континента. 

 

Карнавал Габрово поднови лейбъла си EFFE
19 февруари 2019
На гости на Дневния център за пълнолетни лица с увреждания
20 февруари 2019