65 шапки, 45 шала, 166 чифта терлици, 11 чифта ръкавици, 34 чифта чорапи, 17 бебешки артикула и една жилетка – така изглежда равносметката на габровското участие в благородната кампания в цифри.

Със своя труд в кампанията за оплитане на шапки, шалове, чорапи и ръкавици за хора в нужда се включиха баби от читалищата в селата Новаковци, Поповци, Кметовци, Боженци, Музга, Армените, Враниловци, Зелено дърво, Райновци, Балани, както и потребители на две социални услуги в града – Дневен център за пълнолетни лица с уреждания и Дневен център за стари хора и  деца и родители от ОУ „Неофит Рилски“

Център за работа с доброволци към Община Габрово, който стана координатор на кампанията на Фондация „Има начин“ на местно ниво, благодари на тях и  на още десетина жени от Габрово, които се включиха в плетенето на „топлина“ за хора, останали без дом. Изказваме благодарност и за дарената прежда.

Начинът, по който „Изплети топлина“ се организира и проведе в Габрово, ни дава увереност да продължим и занапред - активни, организирани, мотивирани. Вярата ни в доброто пораства с всяка следваща кампания, в която добрите хора се обединяват в името на добра кауза.

Габрово получава безплатен интернет по WiFi4EU
10 декември 2018
Как се върти „Колелото на живота“ – италианска кинопанорама в Музея на хумора и сатирата
10 декември 2018