Община Габрово уведомява жителите на град Габрово, че от 8 до 12 октомври 2014 г. бул. „Стефан Караджа“ ще бъде затворен за движение на моторни превозни средства в участъка от ул. „Д-р Никола Василиади“ до кръстовището при Консултативна поликлиника.

Ограничението е във връзка със строително-монтажни работи по интегрирания проект за изграждане на привлекателна, достъпна и зелена градска среда – обект „Реконструкция на кръстовище Консултативна поликлиника, гр. Габрово“.

Движението на автобусите от действащата транспортна схема в затворения участък на бул. „Стефан Караджа“ ще се осъществява по ул. „Брянска“.

В тази връзка се открива временна спирка на ул. „Д-р Никола Василиади“ /след пресечката за ул. „Станционна“/ за пътуващите в посока център – квартали Младост, Трендафил, Русевци. Пътуващите в обратна посока ще могат да ползват съществуващата спирка на ул. „Брянска“ /пред ПТГ „Д-р Никола Василиади“/.

Община Габрово се извинява са създаденото неудобство и призовава водачите на пътни превозни средства и пешеходците да се движат с повишено внимание, спазвайки монтираната вертикална сигнализация.

 

Делегация от Сисак на посещение в Габрово
6 октомври 2014
инж. Климент Кунев представя Габрово на Форум ГРАДЪТ 2014
7 октомври 2014