За втора поредна година Ecobattery ще бъдат едни от най-атрактивните участници в Екобазара на площад Възраждане, организиран по повод Деня на Земята. Той ще се проведе на 20 април (петък) и има за цел да обърне вниманието ни още веднъж към различни екологични практики и да ни покаже как да живеем в хармония със себе си и природата.

Като начало, до 18 април 2012 г., можете да се обадите на тел. 0800 14 100 и да уговорите удобен час за 20 април 2012 г., в който мобилни групи на фирмата да дойдат до дома ви и извозят безплатно остарялото и непотребно електрическо оборудване. По-малките електроуреди – сешоари, ютии, акумулатори, батерии и т.н. можете да предадете на място на щанда на Ecobattery по време на екобазара, а срещу това да получите награда.

За най-малките ще има игри и награди, а освен това и конкурс за детска рисунка на тема „Екология, природа и околна среда. Безопасни и здравословни условия на живот.” Децата могат предварително да подготвят своите рисунки. Най-добрите също ще получат награди.

И накрая - ако екологичният начин на живот е част от вашето ежедневие, то кутията за  „екоидеи” ще е на ваше разположение. В края на деня най-добрата идея ще бъде наградена.

В очакване на Карнавала в Габрово
10 април 2012
Специалист по Аюрведа гостува на екобазара в Габрово
11 април 2012