Популярният Аюрведа терапевт Чандраканти Даси ще дава консултации по здравословен начин на живот и ще организира уъркшоп за изработка на енергийни бижута в шатрата на център „Амида” по време на екобазара в Габрово.

Той ще се проведе на 20 април (петък) на пл. „Възраждане” и с него градът ни ще отбележи Деня на Земята – 23 април.

Чандраканти Даси /Даниела Генова/ е специализирала в аюрведическата клиника „Аюшакти” в Мумбай, известна в цял свят с филиали в САЩ, Германия, Италия, Украйна и др. От 20 години се занимава с изучаване на ведическата философия, култура и религия, част от която е и Аюрведа. Има много публикации в различни издания, участвала е в различни телевизионни и радио предавания. Пътува из страната и изнася лекции и семинари, изготвя индивидуални програми за цялостен начин на живот според Аюрведа, съобразени с личната конституция на желаещите.

На щанда ще можете да получите още информация и за съвременните методи за профилактика, оздравяване и подмладяване на организма, които предлага център „Амида” - масаж, детоксикация, честотно-вълнова терапия, апликатор за стави, суха сауна, антицелулитни процедури, както и уникалното легло-масажор с полуксъпоценни камъни и турманиева керамика.

Специално внимание ще бъде обърнато и на традициите на йога – хималайска йога и йога на смеха.

Заповядайте!

Еко награди от Ecobattery по случай Деня на Земята
10 април 2012
Историческият музей с ново работно време
11 април 2012