Забавления и много приятни изненади е подготвила Община Габрово по случай 1 юни – Деня на детето. Събитието в съботния ден е от 11:00 часа в любимия на малки и големи парк „Градинката с мечето“.

Веселието ще започне с музикално-танцова програма, в която ще се включат талантливи певци от вокалните формации „Ъпстрийм войсес“ и „Габровски гласчета“. Веднага след тях инструкторите от клуб „Инкансабле Фит“ ще раздвижат участниците в ритъма на регетон и модерни танци.

За малчуганите и техните родители са предвидени различни творчески работилници, образователни активности, забавни спортни игри, както и награди за всяко дете. Артистичните натури ще могат да си направят рисунка върху лицето или тялото, както и да се снимат с приказен герой. Заниманията са подходящи за деца над 3-годишна възраст и за всички, които носят детското в себе си…

В проявата ще участват представители на Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование, на детския отдел при Регионална библиотека „Априлов - Палаузов“, актьори от Драматичен театър „Рачо Стоянов“, центрове за обществена подкрепа и социални услуги от Габрово.

Събитието се организира в рамките на проекта „За децата на Габрово“, финансиран по Програма „Развитие на човешките ресурси“ 2021 – 2027 г., съфинансирана от Европейския социален фонд+.

Подарете на детето си един незабравим и споделен празник!

При неблагоприятни метеорологични условия събитието ще бъде отложено.

Дискусия за медицината на бъдещето в Габрово с проф. Савелина Поповска и д-р Зорница Камбурова
23 май 2024
Шест габровски проекта, одобрени за финансиране по ПУДООС
23 май 2024