Общинска администрация – Габрово подкрепя Лидия Заблоцкая от побратимения град Могильов, която ще вземе участие в Детския конкурс „Евровизия – 2011”. В края на септември талантливата представителка на Белорус спечели Националния конкурс и ще представи родината си с песента "Ангелы добра" на 3 декември в столицата на Република Армения – Ереван.

Белорусите искрено вярват в успешното представяне на тяхната сънародничка на международния форум, се казва в официално писмо от Градския изпълнителен комитет на Могильов до кмета на общината. В писмото се посочва, че резултатите от конкурса зависят от гласуването на зрителите в европейските страни, включително и на Габрово.

Жителите на Могильов отправят молба към всички габровци да подкрепят Лидия Заблоцкая, като гласуват за нея на 3 декември. От своя страна побратименият ни град ще поддържа с всички усилия представителя на България.

Община Габрово призовава всички да гласуваме за "Ангелы добра" на Детския конкурс „Евровизия – 2011”. Песента може да видите тук.

Информация относно ремонта на общинските пътища
11 ноември 2011
Проверки на декларации за намаляване на такса битови отпадъци
15 ноември 2011