Община Габрово традиционно ще отличи своите най-добри спортисти за отиващата си година. Това ще се случи в навечерието на Коледа, на 20-ти декември. 

И през 2023-та добри резултати от габровските спортисти не липсваха на международно и национално ниво и клубовете в града вече номинираха тези, които са се представили най-силно през годината.

Сред тях са над близо 40 състезатели от 20 вида спорт – лека атлетика, скокове на батут, карате киокушин, мотоциклетизъм, хандбал, футбол, ориентиране, джудо, карате шотокан, вдигане на тежести, таекуон-до, савате, спортни танци, плуване и др.

Изборът на топ 10 е на постоянната комисия за младежта и спорта към Общински съвет – Габрово. Ще бъдат отличени също най-добър треньор и отбор на 2023-та.

Церемонията по награждаването на най-изявените габровски спортисти за годината ще се проведе на 20 декември в зала „Възраждане“ с участието на група RDMK.

Информация: Светозар Гатев, https://sport-gabrovo.com/ 

Обявление за откриване на процедура за попълване на списъка с кандидати за съдебни заседатели за Районен съд Габрово за мандат 2024 г. - 2028 г.
6 декември 2023
ДГ “Явор“ споделя опит с колеги
7 декември 2023