Много забавления очакват децата в Габрово на техния празник 1 юни. Арена на веселието ще бъде любимият на малки и големи парк „Градинката с мечето“.

Стартът ще бъде даден в 17:00 часа, а събитието ще продължи, докато участниците имат сили да играят, пеят, танцуват и празнуват. За малчуганите и техните родители са подготвени различни интересни изненади и награди.

По-любознателните ще могат да се включат в образователните игри – „Хоп-скок“, „Вълшебни ръчички“, „Морска битка“, „Летни ски“, „Боклуче“, „Крикет“, „Бинго“. За артистичните натури са подготвени уроци по танци, музикални изпълнения, театрални етюди и клоунада. Заниманията са подходящи за децата до 7-годишна възраст и за всички, които носят детското в себе си...

В проявата ще участват представители на Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование, на детския отдел при Регионална библиотека „Априлов - Палаузов“, актьори от Драматичен театър „Рачо Стоянов“, танцова школа „Инкансабле Фит“ и изпълнители от вокална формация „Ъпстрийм войсес“.

Събитието се организира в рамките на проект на Община Габрово „Комплекс за социално-здравни услуги за деца и семейства“, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014 – 2020 г.

Подарете на детето си един незабравим и споделен празник!

При неблагоприятни метеорологични условия събитието ще бъде отложено.

Gabrovo Digital Summit 2023 отново събира лидери от ИТ сектора в Габрово
26 май 2023
Обучение по оцеляване в кризисни ситуации за младежи
26 май 2023