Двадесет и вторият форум за кариерно ориентиране Национални дни на кариерата 2023 | National Career Days 2023 събра в Технически университет-Габрово 29 фирми – участници, които предлагат стажантски програми и работа в различни сфери на икономиката. Заместник – кметът Невена Минева поздрави организаторите на събитието и сподели, че за нея е удоволствие всеки път, когато вижда пълна зала с търсещи и предлагащи възможности. „Благодаря ви, за доброто партньорство, за това че отваряте вратите си за нашите знаещи и амбициозни млади хора, имащи потенциал и търсещи своето кариерно развитие.“ – каза заместник-кметът и подчерта още, че връзката образование –бизнес - местна власт е изключително важна да се поддържа и развива. „В лицето на Община Габрово имате сигурен партньор, които ще ви подкрепя и съдейства за реализиране на добрите идеи, потенциал и партньорства.“ – допълни още Минева.

Над 53 000 младежи са започнали своя професионален път след срещата си с работодател и участие в този форум и са открили своето призвание – подчерта и Светлозар Петров управител на JobTiger. Поздравление към участващите отправиха още проф. Илия Железаров, ректор на Технически университет – Габрово и домакин на форума и Кристина Сидорова, областен управител на област Габрово.

JobTiger организира Национални дни на кариерата вече повече от 20 години в продължение на мисията си да създава стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото. Визията на JobTiger е да създава свят, изпълнен с целеустремени и вдъхновени хора, за които работата е не само средство за препитание, а и основен фактор за щастлив и пълноценен живот.

Кои са участващите фирми в Габрово може да видите тук https://careerdays.bg/…/national…/participants-gabrovo

Наградиха участниците в Общинския  етап на Международния конкурс за детска рисунка "С очите си видях бедата"
6 април 2023
Кметът Таня Христова: „Местните власти са изключително важни за адаптацията към климатичните промени“
6 април 2023