„Съвременните будители са наши учители“ – това пише на грамотите, които днес ще получат 28 учители от габровските училища, отличени не от кого да е, а от своите ученици. В инициативата на габровските ученици и Младежки център – Габрово се включиха 9 от 12-те училища в града, като всяко номинира в четирите категории и гласува за своите любими преподаватели.

„Училищна майка“, „Красив ум“, „Мъдър съвет“ и „Младежки дух“ са закачливите имена на категориите, зад които обаче стоят съвсем сериозни взаимоотношения на доверие, разбиране и предадени знания и опит.

Събитието ще се проведе в салона на Драматичен театър „Рачо Стоянов“ на 4 ноември, петък, в 17.30 часа

Организаторите от Младежки център - Габрово отправят покана към всички да се присъединят и съпреживеят моментите от първата церемония, която вярват, че ще се  превърне в традиция. 

Дейностите на Младежки център - Габрово се изпълняват по проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“, финансиран по програма "Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи", финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021.

Самостоятелна изложба на проф. д-р Красимир Русев „2015 <-----> 2022” се открива на 8 ноември в ХГ „Христо Цокев”
4 ноември 2022
Заседание на Съвета по социалните въпроси на социалните услуги в община Габрово
4 ноември 2022