В навечерието на едномесечно турне в Скандинавия и в разгара на лятото днес, 29 юли от 20:00 часа на пл. Възраждане в Габрово ще забие група АКАГА - музиканти, които с таланта, харизмата и умението си да създават истински празник с музиката си, гарантират преживяване, което да остане незабравимо. 20 от най – яките летни хитове на групата ще звучат в горещата юлска вечер. Ще е забавно, ще е танцувално, ще е с вкус на „Куба Либре“, ще ни напомни, че е „Време за море“,  ще е за ценители от всички възрасти.

AKAGA е една от най-популярните български групи, сформирана от студенти на Националната Музикална Академия през 1992 година. Музикантите от бенда са считани за основатели на модерния български саунд. Музиката на Акага представлява комбинация от фюжън, джаз, фънк, фолклорна музика, реге, соул и дори хип-хоп.

В настоящият състав на групата влизат музикантите: Красимир Куртев, Иво Казасов, Георги Велев, Красимир Кирилов (Джоджо), Петър Главанов, Калин Петров и Димитър Митев (Дънди). Сред бившите членове на “Акага” личат имена като: Ясен Велчев, Калин Вельов, Цветан Недялков и др.

Чакаме ви!

https://www.youtube.com/watch?v=d7G6NnQuE2Q

 

Гимназисти се учиха на предприемачество в Боженци
28 юли 2022
Ланд. арх. Максим Янев за липата на ул. „Скобелевска“: Редукцията на короната е абсолютно необходима, дървото е в отмираща фаза
29 юли 2022