Във връзка с провеждането на велопоход „С колело за добро“, на 26 юни, в централната градска част, ще бъде въведена временна организация на движение. За периода от около 10.30 ч. до около 12.30 ч., преминаването на автомобили през пл. „Възраждане“ /в отсечката от ул. Възраждане до ул. Лазар Донков/ ще бъде преустановено. Промяната няма да важи за градския транспорт и автобусите ще се движат по обичайния си маршрут.

Временни затруднения в движението са възможни по улиците, включени в трасето: ул. Скобелевска - ул. Брянска - ул. Хр. Смирненски - десен завой по ул. Орловска - десен завой по ул. Доктор Никола Василиади – ляв завой при Дом на хумора и сатирата по ул. Брянска - ул. Скобелевска  - финал на площад “Възраждане”.

В посочените участъци трафикът ще бъде регулиран от полицейски служители. С цел недопускане на пътни инциденти, организаторите призовават участниците в движението да спазват стриктно указанията на униформените служители.

Спортното събитие се организира по повод 26 юни – Международния ден за борба с наркоманиите и има за цел да привлече интереса на младите хора към спорта като алтернатива на рисковото поведение. 

Инициативата няма състезателен характер, а определеното трасе е подходящо за всички възрасти – деца, родители, баби и дядовци. Желаещите да се включат могат да заявят участие, като се регистрират тук

 

200 дози ваксини е поставил мобилният екип за ваксинация в габровските села
24 юни 2021
Таня Христова откри Дните на климата и eнергията: От мащаба на амбициите ни, от скоростта на действията и качеството на решенията ни зависи какви градове ще завещаем на нашите деца
24 юни 2021