План за интегрирано развитие в периода 2021-2027 (ПИРО) разработва Община Габрово, като целта е създаване на качествен, мотивиран и секторно обхватен документ, който да очертае развитието на габровската територия през следващия Програмен период.

ПИРО Габрово е в етапна завършеност по отношение на социално-икономическия анализ и проведеното анкетно проучване. В тази връзка Община Габрово кани жителите на общината и всички заинтересовани лица, да вземат участие в публичното представяне на данните от социално-икономическия анализ и резултатите от проведеното социологическо проучване.

Събитието ще се проведе днес от 15:00 часа в онлайн среда.

Линк за достъп:

https://mungabrovo.webex.com/mungabrovo/j.php?MTID=ma443c83d16d8f812e3a27d38c6a89aa6

След като кликнете върху линка, който ще бъде активен малко преди обявения час на събитието, автоматично ще се свали приложението webex.exe, което ще трябва да инсталирате на вашия компютър. С приключване на инсталацията ще се зареди прозорец, в който трябва да се регистрирате с име и реален мейл. Следват настройки на аудиото и видеото на Вашия компютър и присъединяване към срещата. Ако приложениеto webex.exe е инсталирано вече на вашия компютър, при стартиране на линка няма да се свали инсталационен файл, а ще се покаже прозорец „Отваряне на Cisco Webex Meeting“.

Програма на срещата.

Със социално-икономическия анализ може да се запознаете ТУК.

Очакваме Ви!

Започва изграждането на нова лекоатлетическа писта в Габрово
4 март 2021
Община Габрово стартира предоставянето на електронните услуги, свързани с изборите за народно събрание
5 март 2021