Младите звезди на българската музика Криско, Вензи, Михаела Филева, Били хлапето и Лексъс осигуриха наистина незабравима вечер за габровските си почитатели.

Почитателите на Криско скандираха името му доста преди той да се появи на сцената. Известният габровец изпълни някои от най-популярните си парчета.  Само началните тонове на всяко от тях предизвикваха бурни емоции в младата публика, която не спираше да припява заедно с хип-хоп изпълнителя.

Втори на сцената се появи Вензи. Усмихнат и открит – той зареди публиката с позитивна емоция и беше първият, който слезе да поздрави своите фенове.

Единствената дама сред изпълнителите в концертната вечер изпълни сцената с присъствието си, доказвайки още веднъж, че освен добра певица е и добра танцьорка. Михаела Филева се раздаде за своите почитатели, които я поздравиха на патерици за рождения й ден, а тя ги „почерпи“ с автографи.

Освен популярните си тракове Били Хлапето анонсира и изпълни парче от дебютния си албум, чиято промоция предстои другата седмица. На сцената той си партнираше с колоритния хип-хоп Лексъс, който, оказа се, е дълбоко свързан с нашия град, защото съпругата му е габровка.

Градусът на настроението в иначе хладната вечер на 16 май беше наистина висок, защото, освен почитателите, които бяха да дошли да чуят на живо изпълненията на своите любимци, със случващото се на сцената видимо се забавляваха и самите изпълнители.

Габровският клуб „Underground Riders“ с най-много победители в Gabrovo Challenge 2014 Смехоранчета от цялата страна се събраха днес на детския фестивал на хумора