Общественик по душа, посветена на позитивното развитие на хората и местната общност. Ралица активно работи за повече местни партньорства и сътрудничество, така че хората заедно да решават проблемите и да развиват Габрово.

Един от създателите на Обществената фондация на Габрово през 2002г., инициатор на редица публични кампании и промени в полза на общността. Обучител по „Създаване, развитие и утвърждаване на неправителствена организация“, „Комуникации и връзки с обществеността“, „Застъпничество и каузи“. Основател на неформалната група „Училище за родители – Габрово“, която развива дейност от 2010г. Притежава голям организационен и управленски опит, дългогодишен водещ на обучения за личностно и стратегическо развитие.

В рамките на трудовия си стаж има повече от 15г опит като експерт „Регионално развитие“, повече от 17г участие в управителни бордове на различни неправителствени организации, през 2022г – Областен управител на Област Габрово. 

Притежава степени Бакалавър „Стопанско управление“ и Магистър „Международни икономически отношения“ от Стопанска академия „Д. А. Ценов“, гр. Свищов. Докторант по Социално предприемачество.

Създава своето семейство в Габрово, има три деца и вярва, че Габрово може да бъде град на младите хора, на семействата, на иновациите и просперитета и желано място за туризъм.

За контакти:

r_gg@abv.bg

Петър Петров