О Б Я В А

На основание чл. 4 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда

 

Уведомяваме

всички физически и юридически лица, че имаме намерение да реализираме 

инвестиционен проект за обект:

„Изграждане на три броя площадки за разделно подземно събиране на отпадъци на територията на Община Габрово“

 

с местонахождение: Планирано е площадките да се изградят в района на ул. „Свети Свети Кирил и Методий“ и ул. „Райчо Каролев“, гр. Габрово. Намерението е на всяка контейнерна площадка да се разположат по три броя контейнери – два за рециклируеми отпадъци и един за биоразградими. Всеки контейнер е с обем 3 м3.

Намерението ще се реализира в случай на осигурен финансов ресурс.

с възложител: Община Габрово

Уведомление за инвестиционно намерение на Община Габрово е на разположение на заинтересованите лица всеки работен ден в Община Габрово, стая 701, ет. 7 от 8:30 до 17:15 часа, за периода от 10.10.2023г. до 24.10.2023г.

Всички, които желаят да изразят мнения и становища, могат да го направят писмено в РИОСВ Велико Търново с адрес: гр. Велико Търново, ул. „Никола Габровски” № 68.

Уведомление за ИП

 

Изпълнение на инженеринг/проектиране, строителство и упражняване на авторски надзор/ за обект: ВОДОСНАБДЯВАНЕ НА ГРУПА СЕЛА: ВЕЛКОВЦИ, КМЕТЧЕТА, ЛЕСИЧАРКА, КАРАЛИ, КОСТЕНКОВЦИ, СТОЙЧОВЦИ, ДРАГОМАНИ, ТОДОРЧЕТА, МЕЖДЕНЕ, УЗУНИ И СТАРИЛКОВЦИ ОТ ВЪТРЕШНАТА ВОДОПРОВОДНА МРЕЖА НА ГР. ГАБРОВО. „Реконструкция на улица"Свищовска" и улица "Транспортна", гр. Габрово.