Изберете подходяща пешеходна пътека, измислете интересен сюжет и я прекосете, както направиха преди 51 години музикантите от британската рок група „Бийтълс“.

Това предизвикателство отправя Община Габрово в онлайн фотоконкурса „<–ПОГЛЕДНИ–>“, който е посветен на Европейската седмица на мобилността.

Идеята ще търси най-оригиналното възпроизвеждане на легендарната снимка от обложката на албума „Abbey Road“ („Аби Роуд“).

Фотосът представя най-прочутото пресичане на едноименната улица в северен Лондон от ливърпулската четворка за техния предпоследен албум. За корицата му е избрана снимката, на която бийтълсите са застанали във V-образна форма.

Желаещите да участват в конкурса трябва да изпратят една своя снимка, която пресъздава темата. Фотографията може да бъде както индивидуална, така и групова.

Срокът за изпращане на снимки е от 16 до 22 септември 2020 г. на електронен адрес v.koleva@gabrovo.bg. Участниците трябва да посочат име и телефон за връзка.

Всички получени снимки ще бъдат публикувани в специално създаден албум на фейсбук страницата на Община Габрово. До 27 септември потребителите ще гласуват за своите фаворити, а финалистите ще бъдат обявени на 29 септември 2020 г. Броят се за валидни само лайковете на страницата на Община Габрово.

Първите три снимки с най-много гласове ще получат атрактивни награди, а защо не и възможност да бъдат харесани за обложката на някой албум…!

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Всички инициативи в Седмицата на мобилността следете на www.gabrovo.bg и във фейсбук страницата на Община Габрово.

Творческа работилница за първолаци на 15 септември
12 Септември 2020
Събирайте крачки в „Стъпвай смело“
13 Септември 2020