Екипът на „Българските Символи” има удоволствието да покани представителите на бизнеса на концерт-спектакъл и бизнес форум „Българските символи”.

Инициативата ще се проведе в Москва на 19, 20 и 21 май, за което е организиран чартърен полет.

В рамките й ще бъдат представени резултатите от проведената неотдавна кампания „Българските символи”, която има за цел да разкаже на света за всичко хубаво, което се случва в страната ни – за успехите на бизнеса и нашите продукти, за талантите в спорта и изкуствата, природните дадености и богатата история.

Кампанията е съпроводена от концерт, в който ще вземат участие Лили Иванова, Йълдъз Ибрахимова, Васко Василев, Елица и Стунджи, групата на Нешка Робева, група Булгара.

Преди концерта, в Конферентната зала в Кремъл, ще бъде организиран бизнес форум с руски компании, търговски вериги, туроператори, руски бизнес организации и медии. От българска страна ще вземат участие обществени организации, общини и успешно работещи компании.

Повече информация можете да получите на тел. 089 8 777 850, 089 8 777 858 и 08 777 03 888 или електронен адрес: info@infobulgaria.info