Националният форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“ ще събере и тази година студенти и млади специалисти с работодатели от сектора. Проявата ще се състои на 20 октомври 2020 г. в библиотеката на Технически университет – Габрово.

В събитието ще участват водещи български и международни компании, които търсят служители с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинга. Според статистиката от последните издания на „Дни на кариерата“ всеки шести посетител на форума е получил предложение след среща с компания изложител.

По време на „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“ личният контакт е изключително важен. Вместо да се изгубят в дългия процес за подбор на кадри, на изложението младите хора могат да осъществят пряк контакт с работодателите. Сред големите плюсове на тези срещи е, че помагат за изграждане на поведение по време на интервю и дават възможност за запознаване с реалните знания и умения, които пазарът търси.

Регистрацията за участие е отворена. Представителите на бизнеса могат да се възползват от преференциалните цени за ранно записване, като заявят своята компания до 31 юли.

Единадесетото издание на изложението ще се проведе също в София, Пловдив и Варна. Организатор е компанията за комплексни HR услуги за работодатели и търсещи работа в България JobTiger.

Допълнителна информация за участващите фирми, програмата и всички подробности следете на интернет страницата на събитието – https://careerdays.bg/bg/it-careerdays.

Аварийни ремонтни дейности по ул. „Хан Аспарух“
22 юни 2020
Рестарт на сезона в Габровския театър с руски драматургични вечери
23 юни 2020