Провокация към участниците във „ВРЕМЕ ЗА ПРИРОДА“ отправи Община Габрово в екологичната викторина, част от инициативата.

В първия модул на предизвикателството габровци трябва да изгледат специално видео, което макар и да започва като тривиален сюжет за живота на едно габровско семейство, завършва с неочакван край.

Какъв е той може да разберете и вие, достатъчно е да стартирате видето ТУК и да го изгледате до финала. Това са само 2 минути, в края на които ще бъдете не само усмихнати, но и повече сигурни, че разделното събиране на отпадъците е изключително важно.

Видеото във „ВРЕМЕ ЗА ПРИРОДА“ е реализирано от Община Габрово и чрез любезното домакинство на НУ „Васил Левски“ – Габрово. В ролите на тази кратка история участват Петя Пенева, Ема Михова и Светослав Славчев. Зад камерата смело застана операторът Емил Михов, а музикалното настроение е осигурено от Радослав Талев.

Все още може да се включите в инициативата „ВРЕМЕ ЗА ПРИРОДА“, която продължава до 25 юни 2020г., включително. Предвидени са три категории за участие и повече от 200 награди.

Във „ВРЕМЕ ЗА ПРИРОДА“ може да участвате ТУК.

Жълт код за обилни валежи и гръмотевици
16 юни 2020
Ученици от ПМГ са сред финалистите в конкурса CodeIT
16 юни 2020