Представители на габровски социални услуги и неправителствени организации организират концерт по случай Международния ден на възрастните хора. Събитието ще се състои на 1 октомври, понеделник, от 10.30 часа в Спортна зала „Орловец”.

Организатори на тържеството са Дневният център за стари хора,  Сдружение „Пациенти с онкологични заболявания и приятели”,  Женско благотворително дружество „Майчина грижа”, Сдружение „Дружество на диабетиците „Рачо Ковача”, Български червен кръст  и Дамски клуб към БЧК, Клуб на инвалида, Клуб на пенсионера, Център за социална рехабилитация и интеграция и Домът за възрастни хора с физически увреждания.

В програмата ще участват певческа група „Недевци”, танцова група от  Центъра за социална рехабилитация и интеграция, певческа група от Сдружение „Пациенти с онкологични заболявания и приятели”, ВГ „Омая” при НЧ „Нов живот” - с. Кметовци, ВГ „ Надежда” при НЧ „Априлов-Палаузов” и Клуб на инвалида, ВГ „Настроение”, трио „Пей сърце” и Петър Райков при НЧ „Габрово-2002”.

Вход свободен, заповядайте!