„Шести участък“ – „Копакабана“ е първият полуфинал в XXV-я турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово. Двата състава продължават напред в битката за трофея, след като елиминираха съперниците си на четвъртфиналите – „Делта гард“ и „Стеф“.

Действащият шампион „Шести участък“ надделя над отбора на „Делта гард“, с победно попадение на Михаил Михалев в 17-та минута. Публиката в зала „Орловец“ наблюдава динамичен мач, с коректна игра и малко фаулове. Крайният резултат е 1:0 за „Шести участък“.

На полуфинала Нено Михалев и съотборниците му ще спорят с третите от миналогодишното издание на турнира – „Копакабана“. „Бразилците“ изиграха мач с не по-малък заряд срещу състава на „Стеф“. Играчите на „Стеф“ създадоха повече голови положения в срещата, но така и не успяха да превземат вратата на Станислав Станчев. Отборът на „Копакабана“ имаше повече късмет, издебна своите моменти и успя да измъкне победата с 2:0.

„Титан ММ“ - „Паралел“ е вторият полуфинал. Така отбор с играчи от Севлиево със сигурност ще играе на финала на турнира. „Титан ММ“ елиминира трудно тима на „ЦЕН Ойл“. Без своя голмайстор Добрин Петров, отборът не беше толкова убедителен срещу момчета от „ЦЕН Ойл“, но въпреки това титаните приключиха срещата с резултат 2:1.

На полуфинала „Титан ММ“ ще играе с отбора на „Паралел“, който се записа в последния момент за участие в турнира, но вече е само на една стъпка от финала.  Юсуф Юсуф и съотборниците му елиминираха градския си съперник „Севлиево 2017“ с краен резултат 4:2.

Полуфиналите са в понеделник, 6 февруари. От 18.00 часа е мача „Шести участък“ – „Копакабана“, а от 19.00 е срещата „Титан ММ“ – „Паралел“. Финалът ще се играе в сряда, 8 февруари.

Повече информация как са преминали срещите досега от ХХV-то издание на турнира по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово може да прочетете на сайта на Общински спортни имоти.    

Актуална обстановка в община Габрово към 08.30 часа на 01.02.2016 г. /обновена/
1 февруари 2017
Актуална обстановка в община Габрово към 08.30 часа на 02.02.2016 г.
2 февруари 2017