След триумфа си на „Смешен филм фест” 7 "Летовници"-те отново ще завладеят екрана на зала "Възраждане". Прожекциите ще са на 1 и 2 декември от 18 часа.

Филмът на режисьора Ивайло Пенчев ще предложи на габровските зрители 120 минути свеж хумор и топли емоции, а екранните превъплъщения на Анета Сотирова, Китодар Тодоров, Станимир Гъмов, Милена Аврамова, София Бобчева, Васил Банов, Пламена Гетова, Елица Григорова, Раиса Полякова, Свежен Младенов, Филип Аврамов, Антон Радичев, Герасим Георгиев - Геро, Малин Кръстев, Николай Урумов, Георги Мамалев, Дарин Ангелов със сигурност ще взривят залата с нестихващ смях и аплодисменти.

Комедията е носител на „Награда на публиката” на фестивала „Златна роза” Варна 2016 и „Смешен филм фест” Габрово 2016.

За прожекцията на 2 декември почитателите на българското кино ще имат възможност за среща и автограф от режисьора Ивайло Пенчев и актьорите: Станимир Гъмов, Милена Аврамова, Филип Аврамов, Раиса Полякова и Теодор Елмазов.

Цената на билета е 3 лева. Билетите се продават в кафе "Тифани" (ул. "Радецка") от 10.30 до 13.30 ч. и от 16.00 до 18.00 ч., а в дните на прожекциите, 1 и 2 декември, на касата на зала "Възраждане".