„Време е за равносметка – значи, почти съм стар“. Това казва поетът Недялко Йорданов. Време е за равносметка, казват и организаторите на „Приеми ме на село“, но съвсем не защото инициативата е стара, а защото натрупа достатъчно опит и извлече много поуки.

Община Габрово Ви кани заедно да направим равносметка за постигнатото от 2013 до 2016 г. в селата, станали част от мрежата „Приеми ме на село“. Събитието ще се проведе в четвъртък, 27 октомври, от 17.30 часа в зала „Възраждане“.

След четири издания на превърнатата в реалност мечта на Вероника Йосифова, днес с радост може да кажем, че над 200 деца и младежи от цялата страна имаха възможността да станат „внучета назаем“ при баба и дядо "под наем", да се потопят в автентичната селска среда и да се докоснат до най-ценните и изконно български добродетели – трудолюбие, гостоприемство, любов към земята и уважение между хората. Заповядайте на премиерата на филма „Приеми ме на село - 4 години по-късно“, за да споделим заедно цялата палитра от емоции, съпътствали внуци, баби и дядовци през незабравимите лета на „Приеми ме на село“.

Очаква Ви и един разказ в снимки, през погледа на младия фотограф Радослав Първанов, думи, споделени през смях и сълзи от автора на идеята – Вероника Йосифова и няколко много приятни и вкусни изненади! Вход свободен!

Семейна история, разказана със снимки, картички и изпълнени с любов текстове
27 октомври 2016
В памет на Яна Максимова
28 октомври 2016