Нейно Превъзходителство посланикът на Кралство Белгия г-жа Аник Ван Калстър ще открие изложбата „Свобода на словото. Независимостта на медиите през погледа на белгийски и български карикатуристи” тази вечер в Музей „Дом на хумора и сатирата“. Изложбата съдържа 28 табла на 15 български и 13 белгийски карикатуристи, които са носители на различни престижни награди в своите области и се реализира в рамките на Дните на Белгия в България. Откриването ще се състои от 18.00 часа в зала 6.

Преди това, от 17.00 часа, ако времето не бъде прекалено сърдито, „Смешен филм фест“ 6 ще започне с „Треска за кино”, като препратка към незабравимия филм на Чарли Чаплин, само че в главните роли ще видим и чуем музикантите от оркестър „Габрово“. На откритата сцена на ул. „Радецка”, с изпълнения на популярни мелодии от филми, музикантите ще усмихнат габровци и ще ги настроят на фестивална вълна.

И въпреки че откриването на смешен филм фест е утре, 13 октомври, тази вечер ще сервираме предястието с филма „Като готвачите“. Прожекцията е от 19.00 часа в зала „Възраждане“.

Заповядайте!

66 младежи от Габрово се включиха в играта „Опознай и избери“
9 октомври 2015
Смешен филм фест - рецепти за ценители
12 октомври 2015