Илияна Илиева остава най-добрата състезателка по спортно ориентиране в България. Това се потвърди по време на 39-те тридневни международни надпревари за Купа България.

Най–голямото състезание по спортно ориентиране у нас се проведе в природен парк „Златни пясъци“ край Варна и привлече близо 900 ориентировачи от 20 държави, разделени в 41 групи - от 10 до 84-годишни. Те направиха три старта.

Първите два бяха на средна дистанция, а третият - преследване. С екипа на КСО „Узана“, Илияна триумфира в елита при жените и спечели за пети път Купа България в своята кариера. Победата изведе състезателката на втора позиция в историята на този турнир. С едно отличие повече я води Тодорка Каменарова от Русе. Пет купи е печелила и Петранка Николова от Силистра. С четири е състезаващата се треньорка на КСО „Узана" Елеонора Николова.

Още седем състезатели на клуб „Узана“ взеха медали от най-голямото състезание  по ориентиране в България. Безапелационни победи извоюваха Елеонора Николова при Жени`35 (първа в трите старта) и Юлия Христова при Жени`55. Злато взе и Васил Михайлов, който спечели надпреварата при Мъже`21В. С много добро представяне в третия ден при Мъже`16 стигна Павел Кръстев. Той се класира на второ място.