Специалната награда "Добри европейски практики" в конкурса "Кмет на годината" получи кметът на община Габрово Таня Христова. Отличието беше присъдено за успешно изпълнение на проекта Воден цикъл. Наградата връчи министърът на околната среда и водите Ивелина Василева.

"Благодаря на тези, които наистина оцениха положените от нас усилия. Срещнахме ентусиазъм, трудности и доза отчаяние, но вярвам, че се справяме. Важното е да привлечем тези, за които ги правим - хората. Без тях никой проект няма смисъл. Наградата е за габровци, защото подкрепиха тази инвестиция. Вярваме, че създаваме по-добри условия за по-качествен живот", каза по време на церемонията Таня Христова.

снимка: Порталът на българските общини KMETA.bg

Кметовете от страната се съревноваваха за наградите “Кмет на  годината” в областите  - инвестиции, социална политика, евросредства, екология, туризъм, спорт.

Конкурсът се организира от Порталът на българските общини - Kmeta.bg, който за втора поредна година награждава най- успешните сред градоначалниците на 264-те общини в България.

Дневният център получи дарителски чек за закупуване на нов автомобил
11 ноември 2014
„Щастливо Габрово“ развълнува първите зрители на клипа в зала „Възраждане“
12 ноември 2014