„Ангелите на Касиел“ ще подарят на габровската публика един изкусителен проект изпълнен със страст, еротизъм и талант - CRAZY IN LOVE.

От сцената на джаз фестивала „Вчера, днес, утре“ ще прозвучат неочаквани версии на Депеш Мод, Джамирокуай, Нина Симон, Джеси Уеър, Чака Кан, Антони енд Джонсън и други велики изпълнители и групи. За да доставят удоволствие на габровци с изпълненията си, на сцената ще се качат талантливият пианист Васил Пармаков и придобилият популярност с провокативните си DJ сетове Блаже Димитров от Македония.

Гласът в CRAZY IN LOVE ще е на Силвия Станоева. Тя е голямото откритие на театралния ни небосклон през 2013 година. Носител е на наградата „Икар“ за дебют, на приза за главна женска роля на фестивала за малки камерни форми за спектакъла „Клер мадам Соланж“, както и на няколко номинации за награда „Стоян Камбарев“. Ангел или демон? Актриса, която пее, както диша и играе, както птицата лети. Нека другите преценят! Златен джаз! Магичен поп! Сексапил и глас!

Потопете се в това блаженство на 29 август от 19:00 часа в двора на ДК „Емануил Манолов”, пред сградата на ИМКА, а при лошо време - в зала „Възраждане“.

Билети, на символичната цента от 2 лв., можете да закупите на ул. „Радецка“ (пред Безистена) или на място преди началото на концерта.

Общинска епизоотична комисия
29 август 2014
Нови жълти и кафяви контейнери за отпадъци в Габрово
29 август 2014