Талантливите изпълнители от Фондация „Сила за живот Пламен Толев“ ще очароват публиката по време на площадната изява на 18 май /събота/ на голямата сцена, на пл. Възраждане пред сградата на Община Габрово, която започва в 16 часа.

Събитието ще подгрее публиката и ще създаде весело настроение, за да посрещне подобаващо първите гости на Карнавала. Още повече, че на сцената ще бъде дадено и поле за изява на най-талантливите участници в дефилето, които ще имат възможност да покажат как са се преобразили и маскирали в конкурса за двойници.

Водещ  на изявата ще бъде Димитър Туджаров - Шкумбата. Непосредствено преди конкурса на сцената първи ще се изявят децата от вокална група „Усмивки” от училище за деца с нарушено зрение ЛУИ БРАЙЛ в София, с художествен ръководител Стела Манова. Групата е носител на много награди от национални музикални конкурси, а през 2013 г. печели златен медал и диплом от Националния конкурс за музикално и танцово изкуство „Орфеева дарба”.

Никола Марков от Дома за хора с умствена изостаналост в с. Батошево ще се представи с популярната песен от репертоара на Лили Иванова „Камино”, а Михаил Ангелов от София -  рапър, композитор, поет, и финалист от “България търси талант” през 2012 г. , ще рапира със свои авторски композиции, показвайки другата страна на хип-хопа.

 

 

Габрово с цветна украса за майските празници
15 май 2013
Предстоящи събития, посветени на Деня на българския спорт
15 май 2013