Постиженията на възпитаниците на средните училища в Габрово в областта на изкуството и спорта ще бъдат представени в творческа продукция под надслов „Аз избрах, избери и ти!”. Спектакълът е част от Панорамата на средните училища и ще се проведе на 26 април 2012 г. от 17.30 часа в зала "Възраждане".

Присъстващите на концерта ще се убедят, че учениците от седемте габровски училища, участващи в Панорамата, могат да бъдат успешни в училище и едновременно с това да създават изкуство, да спортуват, да се забавляват.

Светлинно шоу, фолклорни и естрадни изпълнения, театрални етюди, танц на мажоретки и духова музика са само някои от атракциите, които младите хора ще предложат на своята публика. Част от изненадите в спектакъла са истински коктейли, приготвени по атрактивен начин, демонстрации по строителство с итонг и творчески поглед към занаята на техническия ръководител. След изпълненията ще бъдат връчени награди на журналисти и медии с доказан принос в отразяване на динамиката на габровската образователна система.

Спектакълът ще завърши със специален поздрав от ветераните на ансамбъл „Габровче”, които ще представят танца „Килийно училище”.

Забрана за къпане в неохраняеми водни площи
25 април 2012
„Здрави деца в здрави семейства”
26 април 2012