Кметът на Габрово г-жа Таня Христова посети пенсионерите от клуб „Веселие” на празненството им по повод Трифон Зарезан и Св. Валентин.

Тя им занесе кошница със сладкиши, сподели слабостта им към българските хора и ги призова да продължат коледната й кампания за малките неща и идеи, с които всеки може да направи града ни по-добро място за живеене.
„Не очакваме от вас да финансирате небостъргач, да купите хеликоптер или да раздавате банкноти на главната улица. Заемете се с нещо, което ви вълнува – покажете колекцията си на другите, научете ги да правят това, което вие умеете да правите добре, организирайте ги за своята кауза...” – пише на специалните листчета, върху които кметът очаква идеите им. Пенсионерите пък й поднесоха цветя, бъклица и пита и обещаха сериозно да се заемат със „задачата”.

Благодарение на гостоприемството на директора на Общински Спортни имоти Росица Бакърджиева, клуб "Веселие" се събира редовно на танцови забави и почерпки в спортната зала. Таня Христова се ангажира в най-скоро време да им осигури и маси, за да направи празниците им по-комфортни и отбеляза, че зала „Възраждане” също е на тяхно разположение - там могат да организират свои изяви.

„Да преборим кризата с любов”
10 февруари 2012
Зимна обстановка – община Габрово към 8 часа на 14.02.2012 г.
14 февруари 2012