Бал на влюбените ще предложат на младите хора в града Община Габрово, Регионална здравна инспекция и ученическия младежки съвет по случай празника на влюбените Св. Валентин. Празненството ще започне в 16:30 часа на 14 февруари във фоайето на зала "Възраждане" със скечове, забавни игри, музика, награди и почерпка. В 18:00 то ще се пренесе в самата зала, където ще бъде прожектирана руската продукция „Въртели”.
Филмът, съвсем по темата, разказва за перипетиите на една любов от пръв поглед. В главната роля ще видим Мила Йовович. Ако сте фенове на „Петият елемент”, ще бъдете приятно изненадани от комедийното й амплоа – на булка, която трябва да занимава гостите си по всевъзможни начини и да изглежда щастлива и уверена, докато чака бъдещия си съпруг. А той се е запилял незнайно къде и е въвлечен в приключение, което никак не звучи като оправдание.

Разбира се, на празника са поканени всички влюбени, независимо от възрастта. Прожекцията е безплатна и се осъществява с подкрепата на Руския културно-информационен център.

Кметът на Габрово г-жа Таня Христова празнува Трифон Зарезан с клуб "Веселие"
13 февруари 2012
Габровския камерен оркестър отбелязва 60-годишния юбилей на цигуларя професор Йосиф Радионов
15 февруари 2012