Електронно проучване за предоставяните услуги от областните информационни центрове (ОИЦ) в страната провежда администрацията на Министерски съвет. Анкетата е във връзка с изпълнението на договор с предмет „Оценка на ефективността, ефикасността и въздействието на мрежата от 27 ОИЦ в България“, финансиран по Програма „Техническа помощ“.

Целта е да се изследва удовлетвореността на заинтересованите страни от работата на експертите по информиране и популяризиране на политиките на Европейския съюз и възможностите за финансиране.

Въпросникът търси отговори относно полезността на услугите, нивото на достоверност и актуалност на информацията, видовете източници за информираност и други. Участниците имат възможност и да направят коментари и предложения за подобряване на дейностите на ОИЦ.

Анкетата е анонимна, предназначена е за лица над 18 години, а попълването и́ отнема около 8 минути. Всеки, който желае да се включи в допитването, може да го направи на следния линк.

ОИЦ – Габрово предоставя услуги от 2012 г. в рамките на проект „Изграждане и функциониране на областен информационен център в Община Габрово“, финансиран по ОП „Техническа помощ“ 2007-2013 г. След това работата му бе продължена по ОП „Добро управление“ 2014-2020 г. с проект „Осигуряване функционирането на ОИЦ – Габрово“, следван от проект „Осигуряване функционирането на ОИЦ – Габрово през периода 2019-2021 г.“ и проект „Осигуряване функционирането на ОИЦ – Габрово през периода 2022-2023 г.“. Новини за дейността на ОИЦ са публикувани на https://gabrovo.bg/bg/page/554.

Габрово е част от Световния Пробег на мира (PEACE RUN)
26 Септември 2024
Награди от вендинг системата – месец октомври
26 Септември 2024