Поздравявам Ви по повод първия учебен ден, символизиращ стремежа ни към наука и просвещение!

Всяка нова учебна година носи предизвикателства и изпитания, изисква упорит труд, но си струва! Смисълът са нашите деца, тяхното израстване и личностно формиране, тяхното бъдеще! 

Скъпи ученици,

Забавлявайте се докато учите, изследвайте света около Вас и вслушвайте се в съветите на възрастните, защото те имат повече опит. Четете! Защото знаещият винаги е търсен и ценен и много по-лесно успява. Той може да изисква, да предизвиква, да поставя условия, не просто да има мнение, но и обосновано да го отстоява и налага!

Откривайте таланти и формирайте умения, защото това е много важно за живота пред Вас.

Бъдете активни в учебните часове, но и в междучасията. Печелете приятели, ценете ги и бъдете искрени с тях. Приятелствата от училище, са приятелства за цял живот!

Уважаеми учители,

Благодаря Ви за грижите към нашите деца. Бъдете търпеливи, добри и справедливи с тях, учете ги и на онези най-важни, но невидими за мнозина неща. Вярвам, че усилията Ви ще дадат своя златен плод – добри, знаещи и можещи деца. Пожелавам Ви да виждате обичта на своите ученици, благодарността на родителите и уважението на обществото за търпението и професионалната Ви отдаденост!

Скъпи родители,

Сигурен съм, че се вълнувате заедно с децата си. Помагайте им с разбиране, бъдете тяхна опора, подкрепяйте ги във всяко ново предизвикателство, насърчавайте ги, съпровождайте ги в стремежите им! Дарявайте ги с цялата си любов! Пожелавам ви да изживявате пълноценно всеки миг с тях и да се гордеете с успехите им!

На всички вас, пожелавам здраве и вдъхновение!

Честит празник и на добър час!

 

ИНЖ. КЛИМЕНТ КУНЕВ

Председател на Общински съвет Габрово

Състезавайте се в „Мама е добър шофьор“
14 Септември 2024
Таня Христова откри Новата учебна година в VI ОУ „Иван Вазов" и призова всички заедно да учим „Най-големият урок в света“
16 Септември 2024