За първи път в габровска област "Анонимни алкохолици" откриват сбирки в Държавна психиатрична болница - гр.Севлиево, ул."Видима" 33, които ще се провеждат всяка неделя от 11 ч. Първата от тях ще се състои на 04.08.2024 г.

Сбирките са открити за всички, които искат да преодолеят проблемна употреба на алкохол, както и за хора, желаещи да поддържат своята трезвеност.

Анонимни алкохолици е общество от мъже и жени, които споделят помежду си своя опит, сила и надежда, за да разрешат общият си проблем и да помогнат на други да се възстановят от алкохолизма. Сбирките на "Анонимни алкохолици" се осъществява със съдействието на д-р Господинова - директор на психиатричната болница.

Припомняме, че от месец април в Габрово стартира Ал-Анон Семейна група "Заедно в сряда". Сбирките се провеждат всяка сряда от 19.00 часа на адрес: гр. Габрово, пл. Възраждане (служебен вход на зала Възраждане). Всички близки и приятели на хора с проблемна употреба на алкохол или други психоактивни вещества са добре дошли! За контакт : 0876 474 231

Ръгби клуб Янтра с нов спортен навес, реновиран от ГРАВЕ България
29 юли 2024
ОУ „Христо Ботев“ с обновена спортна площадка
29 юли 2024