Купи ли си новата карнавална тениска?

В карнавалния ден, на 20 май 2023 г. от 10.00 до 20.00 часа и ...... до изчерпване на количествата, Община Габрово ще разположи собствен карнавален информационен щанд на площад „Възраждане“ в Габрово. Там, освен с програмата за карнавала, стикери с котарака Евгени, ще може да закупите и някои от тазгодишните супер готини карнавални сувенири – разполагаме с тениски, магнити, шоколадови бонбони и текстилни торби.

Ако искате да сте облечени в актуалните за карнавала цветове, непременно посетете информационния щанд на Община Габрово. Бройките са ограничени и само онези, които проявят предвидливост и бързина ще се сдобият с така желаните карнавални атрибути.

Ако пък случайно не сте разбрали, че в Габрово има Карнавал, което не го вярваме, ама за всеки случай –вижте програмата, че да знаете защо са толкова готини тези тениски и тези хора в тях .

ЦЕНИ НА ТЕНИСКИ КАРНАВАЛ 2023

25 лв – мъжки и дамски

20 лв -  детски

Други глезотийки

Магнити – 3 лв

Шоко бонбони – 6 лв

Чаши – 6 лв

Текстилни торби – 15 лв

Таня Христова: Необходима е регионална Комисия с правомощия да констатира опасност за общественото здраве при нова поява на мечка в жилищни райони на Габрово
19 май 2023
Таня Христова с лично послание до всеки един от абитуриентите
22 май 2023