Бюрото на Европейския парламент в България, ЕВРОПА ДИРЕКТНО Габрово при Габровската търговско-промишлена палата (ГТПП) и Община Габрово канят представители на бизнеса от Габровска област да се включат в среща  с български евродепутати под наслов: „Европейските перспективи пред местния бизнес в региона на Габрово“

Срещата ще се проведе на 1 декември 2023 г. от 14:00 часа в Ритуалната зала на Община Габрово.

Ще участват Андрей Новаков (ЕНП) и Петър Витанов (С&Д). Модератор на срещата ще бъде Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на ЕП в България.

Целта е присъстващите да бъдат запознати с приоритетните теми, по които работи Европейският парламент и евродепутатите да отговорят на техните въпроси. Темите, около които ще е съсредоточена дискусията, ще бъдат свързани най-вече с влизането на България в Еврозоната, Зелената сделка и иновациите.

Поради ограничените места в залата участието в срещата ще става след предварителна заявка. Заявки ще се приемат до изчерпване на местата в залата по реда на постъпването им на следния мейл:  europedirect@chamber-gabrovo.com

Въпроси могат да бъдат задавани и предварително до 28 ноември на същия мейл.

За допълнителни въпроси във връзка със събитието можете да се обръщате към:

Таня Чунтова, Връзки с обществеността на Бюрото на ЕП в България, тел. 359/878 853 547, e-mail: tanya.chuntova@ep.europa.eu.

Галина Михнева, ЕВРОПА ДИРЕКТНО Габрово/ГТПП, тел.: 066 80 31 42,

0887 62 18 24, e-mail: europedirect@chamber-gabrovo.com.

Приложение: Заявка за участие 

 

До 18 декември Пощите очакват най-красивите писма до Дядо Коледа
22 ноември 2023
Министерството на енергетиката определи конкретен размер на финансовата помощ за битови абонати на Топлофикация
23 ноември 2023