Фондация Нана Гладуиш-Една от 8 ще посети гр. Габрово със своята програма „Сърдечни приятелки“, за да подкрепи дамите с диагноза рак на гърдата от нашия град и областта.

Каним жените с диагнозата да се възползват от напълно безплатната подкрепа, която ще им предостави екипът на Една от 8.

На 18.09.2023 г. в рамките на модула „Живот с рак на гърдата“, специалистите и психолозите на фондацията, ще се срещнат с жени, които в момента преминават лечение, такива, които са в ремисия, както и с жени, при които болестта е прогресирала. По време на срещата ще бъдат представени всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеа с отговори на пациентски въпроси от водещи специалисти в областта на онкологията, гинекологията и кинезитерапията. Дамите ще получат практически съвети, ще имат възможност да задават своите въпроси на специалистите на Една от 8, както и да получат безплатни информационни брошури, тюрбани, специализирани сутиени за след мастектомия и да заявят потребност от първична протеза.

За да участвате в срещата, е необходимо да се свържете с Една от 8 всеки делничен ден на телефон: 0878 16 17 18  до 15 септември между 10:30 ч. и 16:00 ч.

Срещата с Една от 8, ще се проведе на 18 септември от 17:00 ч. – 19:00 ч. в Ритуалната зала на Община Габрово.

Заповядайте, вашите сърдечни приятелки от Една от 8 ще ви очакват!

Десет нови пейки допълват облагороденото пространство в района на ул. „Св. Св. Кирил и Методий" в Габрово
4 Септември 2023
На 6 септември заедно да отбележим 138 години от Съединението на България
5 Септември 2023