Резервирахте ли вече датите 21, 22 и 23 юли за емоции сред природата на “Узана Поляна фест”. В тези горещи дни Фестивалът отново ще изненада сетивата, ще освежи мислите и ще даде възможност да споделите знания, усмивки и приключения сред спокойствието и прохладата на гората, уханието на билките и красотата на цветовете.

Екологичният фестивал за хората и за природата има тематичен акцент, който тази година е КЛИМАТЪТ. Фестивалът ще посвети пространство “Познание”, част от активностите, много от работилниците и ателиетата на темата за промените в климата, адаптацията към тях и как всеки един от нас може да допринесе за смекчаване на критичните климатични явления. „От нашата ангажираност зависи процесът по постигане на климатична неутралност до 2030 година да има успех“ – казват организаторите от Община Габрово и отправят покана към всички да посетят и обособената за първи път зона за зелени стартъпи.

Фестивалът е една голяма споделена възможност за своите посетители в различни възрасти да се забавляват, да учат, да се отдадат на изкуство, да се включат в различни активности, да слушат хубава музика, да прекарат прекрасно своето време сред природата – в уединение, семейно или с приятели.

В дните 21 – 23 юли планинската местност Узана ще се превърне в тридневно „фестивално градче“ – осигурен е обществен транспорт от Габрово, паркинг зони за автомобили, място за палатки и кемпери, санитарна зона, зона за активности, спорт, релакс, фермерски пазар и разбира се „пространство наЗдраве“.

В местността Узана е географското сърце на България, само на няколко часа път от областните центрове в страната ни, леснодостъпно, а пленяващо сетивата ни място. Узана поляна фест е в сърцата на всеки, който веднъж е бил част от екофестивала.

Очакваме ви отново или за първи път.

#uzanafest #Uzanafest #узанафест #УзанаФест

 

Програма Пространство ПОЗНАНИЕ– https://uzanafest.gabrovo.bg/poznanie/

Програма АРТ зона – https://uzanafest.gabrovo.bg/art-zona/

Програма ИН и ЯН зона – https://uzanafest.gabrovo.bg/in-i-yan-tsentar/

Програма АКТИВНОСТИ – https://uzanafest.gabrovo.bg/aktivnosti/

Програма ДЕТСКИ център – https://uzanafest.gabrovo.bg/detski-tsentar/

Програма МЛАДЕЖКА зона- https://uzanafest.gabrovo.bg/mladezhka-zona/

Програма СЦЕНА – https://uzanafest.gabrovo.bg/scene-2/

График на автобусните курсове – Узана Поляна Фест | Автобусни линии до фестивала (gabrovo.bg)

Седмичен график за поддръжка на зелените площи на територията на град Габрово за периода 17-21юли
19 юли 2023
Скринингова кампания за хепатит B и С в Габрово
20 юли 2023