Обещахме информация по всяко време и за всичко около Карнавал 2023 и ето на – идва гореща новина - „ТОВА Е ВАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ЧАС“! Да, точно така, Вие сте на ход и имате цялата свобода и пълната наша подкрепа, за да представите своята КАРНАВАЛНА КАРТИНА в карнавалното шествие.

С това даваме старт на КОНКУРСНАТА НАДПРЕВАРА, в която Вие сте на ход. Развихрете въображение. Освободете умовете си, ако пък имате нужда от някоя техника за това – пак сме на среща да помогнем. Влезте в ролята на сценаристи, режисьори, художници, сценографи, текстописци, хореографи, актьори, ако пък още нещо Ви хрумне и в неговата роля влезте, защото „ТОВА Е ВАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ЧАС“. Кога, ако не сега и къде, ако не в Габрово на Карнавала ще може да си покажете таланта и магариите, за да накарате всичко живо да се смее, а ако успеете и с нещо друго – това вече ще е велико. 

От наша страна Ви обещаваме най-дългата сцена, на която може да се изявите в България, най-яката публика /със сигурност много над 30 хиляди/, която може да си представите, достигане в мрежите – да не сме скромни ама над 100 хиляди души, и най – важното обещаваме и нов награден фонд – ми така де, все пак празнуваме 100+ години карнавал.

И за да се надъхате още повече Ви приканваме да прочетете целия регламент на интернет страницата на Карнавал Габрово 2023, да се ориентирате кое, как и къде и да почвате да творите, че време не остана. 

Покана за участие във Фолклорен конкурс "РОЖЕН-2023"
5 април 2023
Художникът Михаил Михайлов представя видео проекта „Работата“
5 април 2023