За поредна година кметът на Община Габрово Таня Христова ще подкрепи инициативата за кариерно ориентиране „Мениджър за един ден“  и ще посрещне някой любопитен, мотивиран и пълен с идеи ученик, който има желание да участват пряко в работата на институцията и да види как минава един динамичен ден. Към нея през настоящата година се присъединяват и заместник – кметът по „Устройство на територията“ арх. Николай Меразчиев и секретарят на общината Полина Тихова, които ще разкрията интересни моменти от тяхната работа. 

Желаещите да заемат за ден техните позиции могат да кандидатстват, като първо се регистрират в сайта на „Мениджър за един ден“, и подадат кандидатурата си:

- за позицията Кмет на Община Габрово - https://mfd.jabulgaria.org/job/kmet-gabrovo/

-за позицията Заместник – кмет „Устройство на територията“ - https://mfd.jabulgaria.org/job/zamestnik-kmet-ustroystvo-na-teritoriata/

-за позицията Секретар на Община Габрово - https://mfd.jabulgaria.org/job/sekretar-gabrovo/

Ако искаш да станеш част от нашия екип, макар и само за един ден, кандидатствай!

За нас ще бъде удоволствие да те посрещнем в Община Габрово. Един ден не е достатъчен да научиш всичко, но е достатъчен, да провокира интерес, за да можеш  натрупаните впечатления по-късно да развиеш в умения.

Инициативата е организирана от Джуниър Ачийвмънт България и е достъпна за младежи, ученици и студенти от цялата страна. Тази година посланието на кампанията е „Започни от тук!“.

#mfd2023 #ManagerForADay #МениджърЗаЕдинДен 

 

Мобилният пункт събира отпадъци по заявка
30 март 2023
Общински съвет - Габрово прие финансов разчет на Община Габрово за 2023 г.
31 март 2023