На 25 януари Кметът на Габрово Таня Христова изпрати писмо до Комисията за енергийно и водно регулиране /КЕВР/ за предприемане на необходимите действия по сигнали от граждани, свързани с качеството на услугата, предоставяна от  „Топлофикация – Габрово“ ЕАД.

В отговор до кмета на Габрово от КЕВР информираха, че със заповед на председателя на Комисията се извършва извънредна проверка по документи и на място в дружеството.

В писмото се посочва още, че след приключване на проверката, ще бъде изготвен протокол от закрито заседание, съдържащ всички данни, предоставени от дружеството, направени анализи от Комисията, както и евентуални мерки, наложени на лицензианта при наличие на неспазване на лицензионните задължения.

„За резултатите от проверката и предприетите от КЕВР действия ще бъдете информирана своевременно“, се казва още в писмото от Комисията за енергийно и водно регулиране до кмета на Габрово.

Снимка: КЕВР /04.07.2019 г./

 

„Какво даде Габрово на България и на света“ ще бъде представена утре в Габрово
3 февруари 2023
На Узана обстановката е усложена, снежната покривка на места достига 80 см, движението към и в местността се осъществява с вериги /обновена/
5 февруари 2023