В навечерието на Коледа, всяка година, вокална формация „Upstream voices“ посвещава концерта си на благотворителна кауза. На 16 декември (петък), от 18.00 часа, в зала “Възраждане“ в Габрово, децата на формацията ще посветят изпълненията си на 10-годишните близнаци Елеонора и Димитър, които са родени преждевременно и са с детска церебрална парализа. Ели и Митко се нуждаят ежедневно от рехабилитация, кинезитерапия и работа с психолог, психотерапевт и логопед. Семейството им се справя само с всички предизвикателства. А само една рехабилитация в специализиран санаториум струва 60 лева. Благодарение на тези скъпоструващи за тях процедури Ели вече е проходила, а мечтата на семейството за Коледа е и Митко да започне да прави първите си крачки.

Ще чуете ангелски гласове, ще стоплите сърцата си преди Коледа и най-важното – ще дарите безценен дар на две малки деца!

Гостуват танцова школа "Лиана" с ръководител Лили Пантелеева и Детска градина "Пролет".

Вокална формация „Upstream voices“ благодари на Община Габрово, която за поредна година подкрепя благотворителната кауза като осигурява безплатна зала за концерта.

 

До всички жители и бизнеси на квартал „Шести участък“!
13 декември 2022
Два проекта в подкрепа на енергийните общности в Габрово
13 декември 2022